Word Pedagogisch Medewerker bij Combiwel voor Kinderen in Amsterdam

Als betrokken Pedagogisch Medewerker werk je het liefst bij een niet-commerciële organisatie waar jij écht een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van het kind. Je bent op zoek naar een baan die jij perfect kan combineren met jouw privéleven en een werkplek waar jij veel creativiteit in kwijt kan. Maak kennis met Combiwel voor Kinderen en ontdek jouw mogelijkheden.

Ik wil meer informatieHou me op de hoogte

Word Pedagogisch Medewerker bij Combiwel voor Kinderen in Amsterdam

 • Een niet-commerciële organisatie
 • Perfect te combineren met jouw privéleven
 • Ruimte voor creativiteit in de aanpak
Ik wil meer informatieHoud me op de hoogte

Een betekenisvolle functie op maat

Bij Combiwel voor Kinderen krijg jij de vrijheid om jouw expertise in te zetten bij de begeleiding. Wij stimuleren zelfstandigheid en hechten waarde aan jouw kennis. Uniek is dat je intensief samenwerkt met scholen en leerkrachten. Samen kijk je wat nodig is om ieder kind gelijke kansen te bieden en maximaal te ondersteunen. Jij speelt dus een hele belangrijke rol in de opvoeding van onze Amsterdammertjes. Combiwel voor Kinderen loopt voorop in de kinderopvang en jij maakt de allernieuwste ontwikkelingen als eerste mee. Kom ook vooroplopen bij Combiwel voor Kinderen.

Ik krijg hier veel ruimte, vooral inhoudelijk waardoor ik mijn creativiteit goed kwijt kan. Dat vind ik erg fijn!

Petra (40)Leidinggevende

Dit ga je doen als Pedagogisch Medewerker

Jij biedt kinderen tussen de 0 en 13 jaar avontuur. Jij weet exact welke activiteiten nodig zijn om alle zintuigen te prikkelen en spelenderwijs de ontwikkeling te stimuleren. Ook voor de kinderen die extra aandacht nodig hebben. Samen met de leerkrachten vorm je een team en bedenken jullie een passende aanpak. Een veilige en ontspannen sfeer waar ieder kind tot bloei komt. Dat is waar jij voor gaat.

Sporten, spelen en muziek maken

Samenwerken met 1-2 collega's

Vaste groep begeleiden

Thematische groepsplannen maken

Adviseren van ouders en verzorgers

Bevorderen ontwikkeling en groei

Verbinding met school maken

Aandacht voor zorgkinderen

Dit is wat we je bieden

Wij bieden je betekenisvol werk dat jij perfect kunt combineren met jouw privéleven. Daarnaast geven wij jou alle handvatten om jouw werk goed te doen. Wij helpen je om een VVE certificaat te halen en je krijgt een methodiek gerichte training op de voorschoolse techniek. Zo zorgen wij dat jij goed voor onze Amsterdammertjes kunt zorgen. 

Salaris tot € 2.793,-

Reiskosten- en zorgverzekering vergoeding

Opleidingsportaal voor trainingen

66 uur verlofbudget voor vrije tijd of extra salaris

Workshops van pedagogisch coaches

Gezellige personeelsfeesten

Werkplek bij jou in de buurt

Pensioenregeling bij PFZW

De locatie en het aantal uur

Met meer dan 30 locaties in Amsterdam verspreid over de stadsdelen Noord, Zuid en West is er altijd wel een plek die voor jou goed bereikbaar is. Je kunt aan de slag in een peutercombi voorschool of de buitenschoolse opvang. Of kies voor een combinatie van beide. Er is een mix van halve en hele dag opvang, ochtenden in de voorschool of middagen in de BSO. Hierdoor heb je veel keuze in de tijden die je wilt werken. Een nul-urencontract of fulltime, hele of halve dagen: alles is mogelijk. Zo hou jij voldoende tijd over voor je gezin, sport of andere leuke dingen.

Jij helpt kinderen verder

Bij Combiwel voor Kinderen maak jij in een vroeg stadium het verschil. Je zorgt niet alleen voor de kinderen, maar je helpt ook echt in hun ontwikkeling. En het leuke is; door de hechte samenwerking met scholen blijf je tot een latere leeftijd contact houden. Ook denk je actief mee hoe de opvang verbeterd kan worden. In expertise teams word je betrokken bij organisatie ontwikkelingen en jaarplannen. Bij Combiwel voor Kinderen telt jouw mening.

Wat breng je mee?

Je hebt een relevante MBO 4 of HBO opleiding, zoals Pedagogisch Medewerker, Pedagogiek of PABO. Daarnaast voldoe je aan de taalnorm (B1 Schrijven, B2 Spreken). Ervaring in de voorschool is een pré, maar mocht je nog niet in bezit zijn van een VVE diploma kan je deze via ons behalen.

Ontdek wat Pedagogisch Medewerkers over Combiwel voor Kinderen zeggen

Petra Kuijten (40)Leidinggevende

Je krijgt hier veel ruimte, vooral ook inhoudelijk waardoor ik mijn creativiteit goed kwijt kan. Ik zoek graag de verbinding tussen ouders, school en het kindcentrum.

Sonja Brouwer (50)Pedagogisch Medewerker

Het is zo mooi om te zien hoe het verder met de kinderen gaat. Vaak spreek ik ze nog tot groep 8. Dan bouw je een heel bijzondere band op want ik werk al met de kinderen vanaf dat ze 2 jaar zijn.’

Glidy Grootfaam (56)Pedagogisch Medewerker

Het kind staat hier echt op nummer 1; alles staat in het teken van de ontwikkeling van de kinderen en daar wordt ook echt in geïnvesteerd.

Kübra Acik-Cayir (24)Pedagogisch Medewerker

Ik vind het heerlijk om zo actief bezig te zijn. Het is heel dynamisch werk. Je hebt te maken met de kinderen, de ouders, je collega’s.

Nora Harboul (40)Pedagogisch Medewerker

Je merkt aan alles dat dit geen commerciële organisatie is en ik kan daardoor meer betekenen voor de kinderen. Super fijn!

In 5 stappen naar jouw perfecte baan

1

Meld je aan

Laat een paar contactgegevens achter of stuur een berichtje via WhatsApp.
2

Telefonische kennismaking

Bespreek jouw wensen met Lisa Traub, onze HR Medewerker
3

Meelopen

Ontdek welke locatie bij jou past en ontmoet toekomstige collega's*
4

Afronding

Stel jouw laatste vragen en bespreek de voorwaarden met Lisa
5

Welkom bij Combiwel voor Kinderen!

Gefeliciteerd met jouw nieuwe baan
Ik wil meer informatieHou mij op de hoogte

* Bij een gesprek op locatie volgen wij de richtlijnen van het RIVM omtrent COVID-19.

Vragen? Neem contact op met Lisa

Hebben we je interesse gewekt, maar wil je meer weten over de functie of Combiwel voor Kinderen? Neem dan gewoon eens contact op. Je kunt mij een bericht sturen, bellen of mailen.

Lisa Traub
HR Adviseur
T. 06-14624244
E. l.traub@combiwel.nl

Reageer vandaag nog!

Zet vandaag de volgende stap in je carrière. Laat een paar contactgegevens achter en we nemen telefonisch contact met je op om jouw mogelijkheden te bespreken.  Zo maak je geheel vrijblijvend kennis en kun je zelf het beste een oordeel vormen.

  Ik ben VVE Gecertificeerd
  JaNee


  Stuur link via Whatsapp

  Combiwel voor Kinderen: Vooroplopen in de kinderopvang

  Combiwel voor Kinderen is een non-profitorganisatie met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Wij investeren maximaal terug in onze kinderen, medewerkers en de samenwerking met scholen en ouders. Ons streven is kansengelijkheid voor ieder kind. Dit doen wij o.a. door gratis opvang te bieden of Pedagogisch Medewerkers in te zetten tijdens schooltijd. Onderling zijn collega’s er voor elkaar en zorgen, in een ontspannen sfeer, voor de beste begeleiding. De lijnen zijn kort en ook de directeur is voor iedereen aanspreekbaar. Samen zetten wij een extra stapje voor elkaar en voor onze Amsterdammertjes.

  160 collega’s

  Financieel sterk

  Non-profit

  Echt Amsterdams

  30+ locaties in Noord, Zuid en West

  Culturele diversiteit

  Laag verloop

  Informele cultuur

  Houd mij op de hoogte over deze loopbaanmogelijkheid!

  Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt solliciteren? Laat je e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte van de carrièrekansen voor Pedagogisch Medewerkers bij Combiwel voor Kinderen.